Терасна Дъска - Лиственица Кедър Бор Ела - Дървен МатериалSiberian Larch | Larch Pine Fir Spruce Lumber

Защо човек трябва да живее в хармония с природата? Еко начинът на живот не е само мит.
Той започва с делата ни, дома ни и вътрешния ни свят.
 
Тангра-Русия EООД Ви предлага да откриете един свят, където можете да живеете в хармония с природата. Защото още от древни времена хората са се чувствали част от Вселената и са се възползвали от чудните свойства на дървото и дървения материал.


Искате ли да се чувствате удобно в своя дом или офис, да видите своите проекти, идеи и мечти реализирани? Изберете екологичния начин на живот. Свържете се с нас и си осигурете хармония с природата.


Нашият екип знае какъв дървен материал Ви е необходим, какво е нужно за да оживеят идеите Ви и какво означава да се грижиш за дървото със старание, внимание и много любов. С Тангра-Русия EООД Вашите мечти се преобразяват – терасна дъска за градината или ламперия за вътрешна олицовка, под за вашето жилище или рамка за вашият прозорец, ние вдъхваме живот на проектите Ви и доказваме защо дървесината е материал за ценителите на естетическия свят, за тези, които искат да живеят свободно и екологично.


Тангра-Русия EООД е надежден доставчик на Сибирска Лиственица, един от най-устойчивите дървени материали в света. Нашият екип е подготвен да Ви консултира професионално, да отговори на очакванията Ви и да Ви помогне да изберете най-подходящия за Вас дървен материал.