Loading...
За нас2018-10-12T15:03:24+00:00

Тангра-Русия ЕООД работи на пазара за дървен материал от 2007 година, като предлаганата продукция от Сибирска Лиственица е с най-високо качество. Благодарение на надеждността и отговорния подход към всеки клиент, успява за кратко време да израсте до пълноправен партньор и доставчик на някои от големите Български компании в бранша. Фирмата също така сътрудничи и с Европейски производители и дистрибутори.

Продуктите които предлагаме са изработени от Сибирска Лиственица, като асортиментът включва окрайчени и неокрайчени дъски, декинг, талпи, греди, брус, летви, терасна дъска, ламперия, дюшеме. В зависимост от избора Ви, материалът може да бъде изсушен или с естествена влажност. Гарантираме високото качество, точни размери и бърза доставка.

Ние доставяме желаният от вас продукт директно от далечния Руски север – район, който се слави с най-добрия дървен материал от гледна точка на качество и издържливост.

Фактите говорят сами за себе си – дървен материал от Сибирска Лиственица е използван за построяването на основите на Венеция и при строителството на Викингски кораби, а в наши дни Сибирската Лиственица е незаменима при полагане палубите на кораби и яхти, открити тераси, и много други разнообразни проекти, където е необходима устоичивост към капризите на природата.