Loading...
Услуги2018-10-12T14:57:31+00:00

СУШEНЕ НА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ

За да бъде използвана дървесината без нежелани последствиа за вида и продължителното използване на продукта създаден от нея, е необходимо материалът да бъде изсушен. Това ние постигаме чрез прецизни сушилни камери, които качествено изсушават дървеният материал. Процеса на изсушаване се следи чрез автоматична система за контрол на температурата и влажността.

ИМПРЕГНИРАНЕ НА ДЪРВЕСИНА

Импрегнирането на дървесината е необходимо с цел да се предотврати нейното нападение от гъбни и насекомни вредители, а също така и за намаляване риска от запалване. Фирмата ни осъществява импрегниране чрез потапяне във вани с антисептик, който е един от водещите препарати за предпазване на дървесината за дълъг период, в който тя няма да загуби своите физикомеханични свойства и зрителен ефект.

ТРАНСПОРТ

Предлаганата от нас продукция от Сибирска Лиственица е с високо качество тъй като материалът се докарва директно от Руския север. Това ни посволява да предложим висококачествени продукти, които са с по-добри физико-механични качества в сравнение с произведените от Европейска лиственица. Въпреки голямото разнообразие от налични на склад продукти, при поръчка на голямо количество дървен материал (над 25 м3), фирмата предлага доставка директно от фабриката в Русия. При подобни поръчки клиентите могат да заявят по желание почти всякакъв размер и ниво на изсушаване.